0909 1110006 (€ 1,-pm)   0907 56101 (€ 1,75pm)   806-444123 (€ 1,21pm)   499003554477 (€ 1,75pm)
TOPMEDIUM.NL
banner
Javier en het Medium op Facebook   Javier en het Medium op Twitter
ANONIEM MEDIUM DISCRETIA, ParanormaaL PSYCHOLOOG

Uit de kast komen, geaccepteerd worden door je familie, vrienden en collega’s, kan voor je gevoel nog heel ver weg liggen in de toekomst. Je kan zelfs depressief en het leven zelfs echt niet meer ziet zitten. Bel nu anoniem, wij bieden jou support, zodat ook jij weer kracht en zekerheid krijgt over je zelf.

MEDIUM DISCRETIA IS ER VOOR JOU, ONGEACHT OF JE EEN EINDE WILT MAKEN AAN JE LEVEN OF JE DAT JE ERACHTER KOMT DAT JE EEN SEKSUELE VOORKEUR HEBT DIE JE NIET IN DE MAATSCHAPPIJ TERUGHERKENT. WIJ HELPEN EN STAAN KLAAR WAAR JE ONS NODIG HEBT. OORDELEN DOEN WE ALLEEN OVER DIEGENE DIE ZIJN MENING OVER JOU KLAAR HEEFT, ONGEACHT WAT JE HULPVRAAG OOK IS !

Controle over je begrip !

MEDIUM DISCRETIA IS EEN INITIATIEF VAN MEDIUM TRISTAN.

MEDIUM DISCRETIA IS HET MEDIUM WAT ANONIEM IN DE BOX ZIT WAT TEVENS EEN KRACHTIG MEDIUM IS,  MEDIUM DISCRETIA IS ALTIJD AANWEZIG EN KAN EEN MAN OF VROUW ZIJN.  TEVENS IS MEDIUM DISCRETIA  UNIVERSITAIR OPGELEID ALS PSYCHOLOOG OF PSYCHIATER EN HEEFT MINIMAAL 15 JAAR ZIJN OF HAAR MEDIAMIEK ALS MEDIUM EN PARAGNOST AANTOONBAAR VERDER ONTWIKKELD.

MET ALS DOEL EEN HALT TE ROEPEN DAT MENSEN VERDER AFGLIJDEN IN EEN ISOLEMENT DOOR BEPAALDE STOORNISSEN, ZIEKTES, OF SEXUELE VOORKEUREN DIE ZIJ ALS LABEL HEBBEN OF TOEGEDICHT HEBBEN GEKREGEN DOOR DE SAMENLEVING, IS DE EEN TELEFOONGESPREK HET BEGIN.

DOOR BEGRIP,  ELKAAR TE BEGRIJPEN EN UITLEG TE GEVEN OVER EEN OBSTAKEL, IS HET DOEL VAN MEDIUM DISCRETIE HET NIET VERDER LATEN AF GLIJDEN VAN INDIVIDUENEN, EN DE STAP TE MAKEN NAAR SOCIALE ACCEPTATIE.

DOOR DIT INITIATIEF TE STARTEN VANUIT DE SAMENLEVING EN  NIET VANUIT DE INDIVIDUEN DIE WORDEN BUITENGESLOTEN,  ZAL DE MAATSCHAPPIJ MEER OPEN STAAN VOOR INFORMATIE EN KAN MEN BETER  INFORMEREN, OMDAT DE BOODSCHAPPER GEIDENTIFICEERD WORDT ALS GELIJKE..

HET ANONIEME MEDIUM EN PSYCHOLOOG DISCRETIA HEET JOU VAN HARTE WELKOM, ONGEACHT JE STOORNIS, JE ACHTERGROND, GEDACHTES, GEAARDHEID, VAN WELKE EXTREME VORM DIT DAN OOK IS, HOE HEFTIG JE INTERESSE, GEAARDHEID, STOORNIS OOK IS,  WIJ ZIJN ALTIJD ERGER GEWENS! HET STAAT LOS VAN HOE EXTREEM EEN STOORNIS BIJVOORBEELD GEZIEN KAN WORDEN DOOR DE SAMENLEVING

MEDIUM DISCRETIA HEEFT ALLES AL EEN KEER BESPROKEN EN IS ER VOOR JOU. JE MAG ALLES ZEGGEN! IK STA AAN JOU KANT EN ALLES IS ANONIEM! JE MAG HUILEN, SCHELDEN, VLOEKEN, EN ALLES ZEGGEN, EN BEHANDEL MIJ ZOALS JIJ BEHANDELD WIL WORDEN TIJDENS ONS GESPREK.

OP HET MOMENT DAT JE MIJ BELT, ZIJN WIJ EEN TEAM ! EN IK ZAL ELKE HULPVRAAG ZO GOED MOGELIJK BEANTWOORDEN ZODAT JE WEER  VERDER KUNT.

MEDIUM PSYCHOLOGIE DISCRETIA PRAAT OVER DE GROOTSTE TABOES METJOU ANONIEM .DENK JIJ HET ZWARTE SCHAAP TE ZIJN VAN JOUW SAMENLEVING, DAN WIL MÉDIUM DISCRETIA JOU MEENEMEN OP EEN VERBALE REIS, ZODAT JIJ DIE RUST KRIJGT OM VERDER TE GAAN. MENSEN MET VRAGEN DIE NORMAAL ANDEREN ZOUDEN SCHOKEREN PASSEREN GRAAG DE REVUE. OVER zelfmoord-gay--uit-dekast-BOYLOVER-drugs-bondagenecrofiie-sm-sexverslaafd-trans-travestie-filosofie-extremeintimiteit-wurgsex-bisex-misbruik-GIRLLOVER ETC ZIJN NA EEN GESPREK MET MEDIUM DICRETIA BEN JE OPGELUCHT.

"NA EEN GESPREK KAN IK WEER VEDER MET MIJN LEVEN "

WHAT YOU TELL MEDIUM AND PSYCHOLOGIST MEDIUM DISCRETIA STAYS WITH DISCRETIA!

DICRETIA LAAT JOU ZIEN ALS MEDIUM DAT JIJ IN DE TOEKOMST EEN MOOI LEVEN KUNT HEBBEN EN ALS PSYCHOLOGE DAT ER LICHT IS

LUCHT JE HART ANONIEM EN WEES WELKOM!

TIP : JE KRIJGT VEEL INFORMATIE!!! Jouw telefonisch consult nogmaals naluisteren?, binnen 24 uur bestel je consult via emailconsulten, daarna vernietigen we de gesprekken. (opname max 30min)

ANONIEM MEDIUM DISCRETIA, ParanormaaL PSYCHOLOOG spreekt Nederlands, English, Deutsch, Francais
Box 66

NL: 0909 1110006 (€ 1,- pm)
BE: 0907-56101 (€ 1,75pm)

U kunt dit venster sluiten door op het kruisje te drukken of door de Esc knop te gebruiken van uw toetsenbord.