0909 1110006 (€ 1,-pm)   0907 56101 (€ 1,75pm)   806-444123 (€ 1,21pm)   499003554477 (€ 1,75pm)
TOPMEDIUM.NL
banner
Javier en het Medium op Facebook   Javier en het Medium op Twitter

gastenboek

 • Joana over

  Tristan,

  Hoewel ik het emailconsult maar echt summier vond , toch even een dit..Wauw!!
  Ik probeer trouwens al 2 jaar een afspraak te krijgen, ik ben nu best bereid om laat of om 7 uur 's ochtends te komen naar Bussum.

  gr

 • Carly over

  Beste Tristan,

  Hierbij mijn excuses...sorry voor alles. Ik denk dat je niet eens weet wie ik ben!
  Een jaar geleden heb ik je overal op het internet, door het slijk gehaald nadat ik van jou een emailconsult kreeg.
  !
  Jan, mijn partner was spoorloos, en ik zocht troost maar ik kreeg van jou een niet al te positief consult per mail. Boos was ik op je!
  Inmiddels heb ik al het lelijks op internet weggehaald omdat het is uitgekomen.......
  Jan leeft niet meer, hij was doodongelukkig. Jan was inderdaad travestiet.

  Ik heb je vaak proberen te spreken, maar het blijkt onmogelijk.

  Je hebt een fantastische gave!

  Carly

 • Berlinda over

  Hi Javier,

  Out of nothing, without even knowing me, you came up to me in the Albert Hein, down at the Mollukerstreet in Amsterdam en gave me a kick assreading. I needed a couple of weeks to realize what you said.
  Thanks you Javier, you are awesome!!!

  B.

 • Sylvia de R over

  Joel, ik wil je ontzettend bedanken.
  IK heb van veel mensen gehoord op de betere beurzen dat je echt elke relaties kan herstellen, ik snap nu ook wat je bedoeld. Als er liefde in de fundering zit dan kan het huis weer sterk staan. John en ik houden van elkaar, alleen we communiceerde niet.Het spijt me trouwens dat ik je zoveel geld vroeg, nu snap ik ! je bent dag en nacht bezig een relatie te herstellen.Tristan heeft ook een mail gehad met mijn complimenten over zijn medewerkers.
  Tot donderdag
  Syl, de schoorsteeen

 • Angie over Top Voorspeller Lotus-2

  Lieve lotus 2 ik heb je al een paar keer gesproken en ik vind je waarnemingen heel erg goed en er zijn in een zeer korte tijd al wat dingen uitgekomen ik ga je gauw weer bellen om meer inzichten te krijgen dank je wel er voor je bent een topper x Liefst

 • Sylvia over Betrouwbaar Medium Sandra A

  Ik heb nog nooit een bericht in een gastenboek geschreven.maar wat ik bij Sandra, heb ervaren, moet ik opschrijven.
  Toen ik haar de eerste keer belde, was ik echt een wrak,
  Zij heeft met zoveel geduld en energie,mij weer in mezelf laten geloven, vertrouwen te hebben in wat komen gaat,
  Door mij en mijn dierbaren,bescherming te geven.
  Waardoor ik nu weer lachend, positief en vol vertrouwen, blijf werken aan mezelf.
  Dank je wel, lieve Sandra, voor allesā¤

 • PaulLaurens Dw over

  Javier! Hoewel ik je al een paar jaar niet meer heb gesproken, heb ik je op een afstand steeds gevolgd of via mijn ouders gehoord hoe je bergen verzet.( groetjes trouwens,ze gaan weg uit Boskoop)
  Ik ken je al vanaf kleins af aan en vanaf die eerste dag ben je mijn held!
  Steeds weer proberen ze alles van je af te pakken en je berooid achter te laten. Van je ouders tot je huis, je vrijheid en je waardigheid. ze willen het allemaal.

  Vorig jaar probeerde ze je weer alles af te nemen wat je hebt opgebouwd,ik hoorde van mijn moeder dat je zelfs helemaal het ziekenhuis bent ingeslagen en dat ze echt alles hebben gejat. Je was even alles kwijt; zoals je lijn en filmbedrijf, en toen de dieven failliet gingen, zoals dat hoort met talentloze dieven, proberen ze je weer de schuld te geven.
  En een jaar later sta je er weer, Je lijn is weer een grote succesvolle onderneming. en jij hebt een contract met Netflix USA. En de dieven, Tja zonder het bloem kan je geen brood bakken goldenboy!

  Paul

 • Tamar over

  Lieve Tristan,

  Van de zijlijn maak ik een en ander mee omtrent Elies oftewel Donna-ky en het krachtig terugbrengen van laatstgenoemde naam. Daarnaast zie ik ook de aanval naar jou persoonlijk dmv kwaadspreken.

  Ik kan het niet nalaten om je te laten weten hoe fantastisch ik het vind dat je je door niemand gek laat maken en doorpakt waar nodig.Je weet zelf hoe puur en oprecht zij is en wat jij voor haar betekent. Jij bent net zo'n oprecht persoon en samen gaan jullie wonderen verrichten. Dat jullie op elkaars pad zijn gekomen, juist nu, is zo mooi.

  Ook al ken je me niet, bij mij zit je in mijn hart. Ga door hoe je bezig bent. Ik gun jou, Donna-ky en alle andere zuivere personen waar je een netwerk mee opbouwt, alle goeds en alle liefde!

 • Elisha over

  Lieve mensen,

  Tristan,is een baanbrekende liefdevolle zuivere man. Met het zelfde gevoel van recht,onrecht voor de medemens,dier natuur.

  Gaf Donna-Ky [Elies] de kans haar werk opnieuw uit te voeren! Dank je wel dat je het meteen doorhad samen zijn wij sterker dan wie dan ook!

  Lang is het leven voor een medium zwaar, vaak laten we ons leiden door eigen menselijke gevoel. Slangen zitten in een hoek waar je ze later tegenkomt als een serpent in je energie. Laat het los waar liefde is,is kracht waar je onbaatzuchtig bent is liefde. Waar oprechte liefde is zal vrede zijn. licht hoeft niks te doen door die oprecht zuiverheid van je eigenwaarde kun je door leed gedragen krachten loskomen van de angel van je serpent eruit halen, want de serpent werkt in eigenbelang niet met het goddelijke liefdes licht dat alles met tegenslag overwint.

  Maar wij en onze live Tristan werken vanuit liefde en die is onuitputtelijk en draagt alles. Want recht zal zegen vieren over onrecht, wat zichzelf ontmaskert daar hoef je
  met zuiver krachten en energie niks voor te doen. Door alleen het te dragen kun je verder gaan. Dan komt de dag dat het licht je geeft dat waar je om vraagt en niet had verwacht dat het zou komen, dan komen wij en er is licht in je donkerste dag, deze kracht mogen we delen maar ook geven.

  Mensen oordelen, veroordelen beoordelen over de ander, zodat ze de splinter van hun eigen balk in de spiegel niet hoeven zien. Dan is de focus daar waar ze licht willen doven omdat hun balk het licht niet meer wil zien?[dat doet dan zo een pijn dat licht]

  Lief geniet, geef licht, dan is er vrede. Overwinnen doorbreken is samenwerken en niet samenscholen. Wat ik en anderen hebben een zuiver en sterker licht, waar je de negatieve energie zichzelf laat uitzuiveren en die zal verdwijnen dan als sneeuw voor de zon, met zoals ze gekomen zijn en weer weg zullen gaan.

  Vergeven vergeten doe je niet, maar tijd heelt de wonden. Tijd geeft de mensen de krachten de inzichten van de waarde van de gaven die je van het grote zuiver licht hebt gekregen niet om uit te buiten over een andermans rug van liefde en verdriet!

  Help elkaar en wees blij dat je als voorrecht heb dat je misschien maar door een eenvoudige vrouw als ik Donna-Ky, mensen mag helpen en herstellen. Dan schijnt je licht komt er vrede en genezing.

  Met dank aan Tristan, die Donna-Ky uit kast gehaald heeft door weer te werken voor de mensen. Samen zullen we samen met de collega's op de lijn een sterk en krachtige energie van samenhorigheid geven.

  Waar waarheid staat voor recht een oprechtheid. Mensen oordelen, beoordelen,veroordelen. Het licht oordeelt, beoordeeld, veroordeeld niet, maar kijkt wel wat jij met de dingen van het leven doet.

  Ben misschien helder en duidelijk, dat is altijd beter dan een gebakken lucht verhaal van mooie praat!

  Met oprechte groet Donna-Ky [ Elies]

 • Steven over

  Moira is bescheiden over haar gave maar toch weet ze binnen een minuut de antwoord op mijn vraag. Ze is eerlijk en direct. Daar moet je tegen kunnen wanneer het antwoord anders is dan je had gehoopt, zoals in mijn geval, maar het klopte helemaal. Liever duidelijkheid dan valse beloften. Ik kan Moira van alles vragen en zij is meestal snel met haar antwoord. Het gesprek hoefde zo niet lang te duren. Klasse!

 • Plaats uw reactie: *
  Uw naam: *
  Uw e-mail adres: *
  Consulent: *
   
  * = verplicht veld
   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >>