0909 1110006 (€ 1,-pm)   0907 56101 (€ 1,75pm)   806-444123 (€ 1,21pm)   499003554477 (€ 1,75pm)
TOPMEDIUM.NL
banner
Javier en het Medium op Facebook   Javier en het Medium op Twitter

beste-topmedium-paragnost-van-nederland-en-belgie

beste-topmedium-paragnost-van-nederland-en-belgie

DE PARAGNOSTEN/MEDIUM NOMINATIE WERD DE PRIJS VOOR HET BESTE MEDIUM VOOR 2016 

HET BESTE MEDIUM VAN NEDERLAND EN BELGIE IS NIET VOOR NIETS DIT JAAR GEWONNEN DOOR MEESTERPARAGNOST TRISTAN HEBRON. 

WIJFELICTEREN ONZE BAAS, DIE DE PRIJS HEEFT GEWONNEN VOOR BESTE PARAGNOST/MEDIUM 2016 VAN DE BENELUX MEDIUM TRISTAN IS VOOR DIT JAAR HET BESTE MEDIUM WAT WE HEBBEN IN WEST EUROPA

Over De beste paranormale hulp- en advieslijn van Nederland en België (voorheen Tristan en het medium, nu www.paragnosten.tv)
 

Wat begon als een zuivere, spirituele lijn gekoppeld aan een tv-programma, is in haar korte bestaan uitgegroeid tot een op zichzelf staand succes. Inmiddels zijn het tv-programma en de lijn twee aparte takken geworden van Liberty World.

Nu al beter bekend als de beste paranormaallijn en spirituele lijn van Nederland en België. Met deze selectie van paragnosten en mediums is onze lijn inmiddels door velen uitgeroepen tot de beste spirituele en paranormaallijn van Nederland. Bel een van de meest betrouwbare mediums of eerlijke, oprechte paragnosten. Neem alle twijfel weg uit je leven en krijg de controle terug! Laat u zich verbazen?

De beste paragnosten, mediums, helderzienden, astrologen, healers, spiritueel adviseurs, liefdescoaches en relatiecoaches hebben zich verenigd en zijn op de lijn te vinden. Onze mediums, paragnosten en astrologen hebben de juiste opleidingen om u goed van dienst te kunnen zijn. Van het Arthur Findlay College tot gevolgde opleidingen bij beroemde mediums. Ook bekende tv-paragnosten en mediums uit de media hebben zich verenigd op deze website.

Betrouwbaar en gespecialiseerd in toekomstvoorspelling, kaartleggen, helderzien, heldervoelen, fotoreading, auralezen, contact met overledenen, numerologie, engelen, coaching, coaching in de liefde, relatiecoaching, astrologie, pendelen, Lenormandkaarten, huizenreiniging en het reinigen van aura's, dierentolken, handlezen en begeleiding van nieuwetijdskinderen.

BESTEL NU UW PERSOONLIJKE PROGNOSE VOOR 2014 VIA DE BOX VAN UW MEDIUM! NIEUWE LIEFDE, BAAN OF VERHUIZING? VIA E-MAILCONSULT BESTELT U UW PROGNOSE VOOR 2014!

****Voor een televisieprogramma zijn we op zoek naar interessante, mysterieuze, moeilijk verklaarbare verschijnselen en gebeurtenissen die we met behulp van zowel wetenschappers als mediums willen onderzoeken. Weet je zelf zo'n voorbeeld of ken je iemand die zoiets heeft meegemaakt, vul ons contactformulie in en wie weet komt jouw verhaal op tv!****

Medium-paragnost Tristan heeft in vele landen zijn opvoeding,gehad. Spanje, VS, Honduras etc. Sinds dit aankomend weekend hebben we een interview met hem. Graag nodig ik jullie bij de Spaanse paragnost-medium uit wat te eten.